Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

169 000 EUR

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

18 602 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 10016887
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
Datum vložení před 22 dny
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 1 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji atraktivní a nedávno zrekonstruovaný byt, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Umagu, v Istrijské župě, Chorvatsko. Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají uklidňující domov nebo výhodnou investici v jedné z nejkrásnějších oblastí Chorvatska.

Byt se nachází na druhém patře a jeho součástí jsou dva pokoje a další využitelný prostor o celkové užitné ploše 1 m2. K bytu náleží také balkon o velikosti 6 m2 a stejně velká terasa, které nabízí nádherný výhled a dostatek prostoru pro odpočinek venku. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, v rámci které byly využity smíšené stavební materiály a moderní technologie, aby odpovídaly současným standardům bydlení. Energetický štítek E zajišťuje efektivní udržitelnost bydlení s ohledem na spotřebu energie.

Co se týče vybavení, byt má instalovanou klimatizaci pro příjemné klimatické podmínky v horkých letních dnech a dále nabízí satelitní televizi a telefonní připojení pro pohodlí domova. Dále je vybaven jižní a západní orientací, která zajišťuje dostatek denního světla, a nabízí překrásný výhled, který lze obdivovat přímo z balkonu nebo terasy.

Byt má také sklep o velikosti 2 m2, který může být využit pro další úložný prostor. Přestože nemá k dispozici parkovací místo, lokalita nabízí dobré možnosti veřejné dopravy a snadný přístup k místním službám a obchodům. Lokalita také poskytuje přímé spojení s vodními plochami a přírodními oblastmi, což je ideální pro venkovní aktivity a odpočinek.

Byt je okamžitě volný k nastěhování, což je ideální pro ty, kteří hledají rychlý přesun do nového domova. Pečlivě udržovaná nemovitost po rekonstrukci s osobním vlastnictvím a celkovou cenou 165 000 EUR je připravena na nové majitele, kteří ocení klid a krásu této lokality.

Pokud hledáte byt, který kombinuje pohodlí moderního bydlení s nádherným prostředím Istrie, tento byt v Umagu je tou pravou volbou pro vás. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat prostřednictvím naší realitní kanceláře s ID brokera 225de41a-a443-4c3d-9c4a-02a7ba015f7a.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti