Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 990 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně provize, včetně poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bučko Daniel

12 680 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 123609
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 1.
Datum vložení před 14 hodinami
Plocha celková 54 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 54 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví na ulici U Parku v Moravské Ostravě, který je ideální volbou pro ty, kdo hledají pohodlí městského bydlení s přímým přístupem k přírodním krásám. Tato lokalita je pouhými pár kroky od Komenských Sadů, které jsou známé jako městské centrum pro milovníky cyklistiky, běžeckých tratí a in-line bruslení. Navíc zde naleznete dětská hřiště a příležitosti pro příjemné procházky, což z této lokality činí perfektní místo pro rodinný život.

Byt je po právě dokončené moderní a vkusné rekonstrukci, která zajišťuje vysoký standard bydlení. Nová kuchyňská linka je vyrobena na míru a je vybavena vestavěnými spotřebiči, jako jsou horkovzdušná a mikrovlnná trouba, digestoř, indukční varná deska a myčka. Rovněž je připravena na instalaci lednice s mrazákem, což zajišťuje maximální komfort při vaření a přípravě jídel.

Koupelna a samostatná toaleta jsou zařízeny designovými obklady a sanitou, a nabízejí vanu a umyvadlovou skříňku s umyvadlem, což přispívá k elegantnímu a funkčnímu interiéru. Výhodou bytu jsou také neprůchozí pokoje s dostatkem úložného prostoru, což umožňuje flexibilní uspořádání nábytku a osobních věcí.

V celém bytě byly modernizovány rozvody elektřiny v mědi, instalovány sádrokartonové podhledy s led osvětlením, které zajišťují energetickou úspornost a příjemnou atmosféru. Kvalitní plovoucí podlahy spolu s novými interiérovými dveřmi včetně zárubní dodávají bytu moderní vzhled. Plastová okna jsou vybavena venkovními, elektricky ovládanými roletami na míru, což zvyšuje pocit soukromí a bezpečí.

Dům, ve kterém se byt nachází, prošel celkovou revitalizací zahrnující zateplení, instalaci nových vchodových dveří, schránek a zvonků. Lokalita nabízí perfektní dopravní dostupnost a občanskou vybavenost, což zahrnuje blízkost škol, obchodů a zdravotnických zařízení.

Byt je v tuto chvíli pronajat nájemcem se skvělou platební morálkou. Výše nájmu bez služeb činí 16.020 Kč, a nájemní smlouva běží do konce dubna 2025 s tří měsíční výpovědní lhůtou. To představuje výnos z pronájmu ve výši 6,4 %, což činí z této nemovitosti atraktivní investiční příležitost. Doporučuji osobní prohlídku, abyste mohli plně ocenit všechny výhody tohoto bytu.. Do konce října 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bučko Daniel
Bučko Daniel
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bučko Daniel
Bučko Daniel
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti