Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 350 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Váhala

9 966 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 1 133 m²
Patro 5.
Balkóny Balkon
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 51 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 12619
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 1 133 m²

Popis nemovitosti

Námi nabízený byt 2+1 s balkonem se nachází na ulici Na Lani v Loučce u Nového Jičína. Je v družstevním vlastnictví v posledním šestém podlaží panelového domu po revitalizaci. Částečná rekonstrukce bytu proběhla v roce 2017 zahrnující nové podlahy, omítky,
interiérové dveře včetně zárubní, elektroinstalaci a rozvody vody v plastu. Sádrokartonové podhledy se zabudovaným LED osvětlením v chodbě, koupelně a na toaletě. Moderní kuchyňská linka se zabudovanou indukční varnou deskou a elektrickou troubou. Zcela nová zděná koupelna s vanou, samostatné WC. Na podlaze je v kuchyni, na chodbě a sociálním zařízení dlažba, v obývacím pokoji plovoucí podlaha a v ložnici PVC.
Bezbariérový přístup do bytu zajišťuje moderní výtah, který usnadní přístup do bytu, zejména pokud máte malé děti s kočárkem nebo těžké nákupy. Výhodou tohoto bytu je nádherný výhled na Nový Jičín a Skalky nebo na lyžařský areál Svinec. Soukromí a klid v bytě je zabezpečeno menší předsíni pro 2 sousední byty oddělující společné prostory v domě. K bytu náleží sklepní kóje. Byt nelze v současné době převést do osobního vlastnictví.
PENB nebyl dodán, proto je v souladu se zákonem uváděna energetická náročnost budovy třída G.
200 metrů od domu u ZŠ Dlouhá je vybudováno moderní multifunkční hřiště nabízející tartanovou běžeckou dráhu, hřiště na míčové sporty, koše na streetball, doskočiště pro skok daleký, workoutová sestava, herní prvky pro děti a okolo celého areálu in-line dráha. Za domem je vybudovaná cyklostezka, po které v klidu dojedete do Nového Jičína. Školáci dojdou na vyučování za čtvrt hodiny a do mateřské školky to máte čtvrt hodinku na druhou stranu obce. V Loučce se nachází obchod Hruška, Mini Market, potraviny Bobek, pizzerie nebo pošta. Autobusem dojedete místní MHD za vašimi nákupy do Kauflandu, Lídlu. Obchodního centra Tabačka nebo Retail parku FASTMALL. Lokální autobusový dopravcem Vás odveze do okolních vesnic a měst - Starého Jičína, Petřkovic, Valašského Meziříčí nebo Hranic na Moravě. V blízkosti bytu je několik dětských hřišť. Zdarma Vám zajistíme optimální variantu financování. Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace kontaktujte Jirku Váhalu a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Váhala
Jiří Váhala
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Váhala
Jiří Váhala
zobrazit telefon