Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • plus provize RK ve výši 4%
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zedník Jiří

10 602 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 130411
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.
Datum vložení 12. července 2024
Plocha celková 88 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 88 m²

Popis nemovitosti

Hledáte bydlení v prostorném a zrekonstruovaném bytě? Představte si rána, kdy si na balkóně s výhledem do zahrady vychutnáváte svou kávu v naprostém klidu. Tento byt se nachází v přívětivé obci, kde mohou vaše děti bezstarostně vyrůstat, a přitom budete mít blízko k větším městům. Pokud je toto vaše představa ideálního bydlení, pak je tento byt právě pro vás!

Bytová jednotka má dispozici 2+1 s velkorysou výměrou 88,5 m2 a balkon o velikosti 2 m2. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží. K bytu náleží dva prostorné sklepy o rozloze 18 m2 a 4,8 m2, což zajišťuje dostatek úložného prostoru.

Byt prošel v roce 2023 rozsáhlou rekonstrukcí zahrnující nové podlahy, omítky a stylovou kuchyňskou linku na míru se spotřebiči značky Beko. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem a bojlerem na ohřev vody, toaleta je samostatná. Okna jsou plastová se žaluziemi, podlahová krytina je vinylová, dlažba a koberec. Vytápění je řešeno úsporným automatickým kotlem na peletky, který poskytuje příjemné teplo.

Nechte se okouzlit tímto úžasným bydlením, které kombinuje pohodlí moderního bytu s klidem venkovského prostředí. Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat.. Do konce října 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zedník Jiří
Zedník Jiří
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zedník Jiří
Zedník Jiří
Telefon zobrazit telefon