Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 750 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Pitřík

11 663 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení předevčírem
Plocha obytná 53 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 57 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 225878
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 4.

Popis nemovitosti

Jste nároční a sníte o perfektním bytě přesně podle svých představ? Je pro Vás opravdu důležitý výběr lokality? Nebo jste snad menší investor a hledáte ideální byt pro vkusnou rekonstrukci? Pokud jste odpověděli ANO, pak je tato nabídka přesně tím, co hledáte!

Nabízíme Vám ke koupi útulný byt o dispozici 2+1 a užitné ploše 53 m² v žádané části Frýdku-Místku. Bytová jednotka se nachází ve 4. NP nízkopodlažního panelového domu a je v hezkém udržovaném původním stavu. O dostatek prostoru se spolehlivě postarají 2 velké neprůchozí pokoje. Díky orientaci na jihozápadní stranu je byt také příjemně slunný a nabízí kouzelný výhled na Lysou horu a velkou část Beskyd. Byt je částečně vybavený, k dispozici máme kuchyňské spotřebiče, vestavěnou skříň s botníkem, pračku v koupelně, přijímač satelitní televize a klenotem bytu je křišťálový lustr v jednom z pokojů. Bytový dům v minulosti prošel revitalizací a zateplením, osazena byla plastová okna s trojsklem. K bytu také náleží uzamykatelná lodžie v mezipatře. Skvěle fungující SVJ pak zajišťuje bezproblémový chod domu.

Lokalita nabízí lákavou kombinaci městského života s dotekem přírody. Veškerou občanskou vybavenost máme doslova na dosah ruky. Do 5 minut chůzí najdeme například školku a několik škol, restauraci, potraviny, knihovnu, fitcentrum a hned několik dětských hřišť. Kousek to je také na autobusovou zastávku a řidiče jistě potěší nejen soukromé parkoviště pro obyvatele domu, ale také výborná dostupnost pohodlného parkování v jeho těsné blízkosti.
Tenhle byt má zkrátka vše, co potřebujete k velmi příjemnému bydlení a zároveň je výbornou investiční příležitostí. Nevěříte? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Budu se těšit na osobní prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Pitřík
Tomáš Pitřík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Pitřík
Tomáš Pitřík
Telefon zobrazit telefon