Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Roman Mikita

12 680 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 202413854
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Patro 1.
Datum vložení předevčírem
Plocha obytná 101 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 101 m²

Popis nemovitosti

Nespokojíte se s něčím obvyklým, ale chtěli byste něco výjimečného? Pokud jsem vás zaujal, tak možná právě pro Vás mám tuto jedinečnou příležitost, která se v inzerci objevuje jen málokdy. Vítejte ve Frýdku-Místku, na ul. F. Čejky.

Jedná se o velkometrážní byt 2+1 s lodžií, v os. vl., o podlahové ploše 83 m2 / o užitné ploše 101 m2, který se nachází v 1. patře / 2 cihlového domu z 20. let minulého století s plastovými okny orientovanými na severovýchodní, jihovýchodní a severozápadní stranu.

Jen co vstoupíte do domu a následně do bytu, vzpomenete si na klasiku černobílých českých filmů - velká obytná plocha, vysoké stropy, velké pokoje včetně chodby, zdobené dveře s hlubokými zárubněmi, typizovaná okna pro styl těchto bytů a hluboké parapety... S takovým bydlením se v našem městě jen tak nesetkáte.

Byt je připraven k celkové rekonstrukci, což je jeho další výhoda. Můžete si ho totiž upravit dle svých představ, ať už byt and #34;oblečete do moderního kabátu and #34;, anebo mu ponecháte historický nádech. A právě tady může být váš nový domov.

Vytápění je zajištěno dálkově, ohřev vody je pak díky el. bojleru. Součástí prodeje je i velký laťkový sklep. Společný půdní prostor je navíc rozdělen tak, aby si i zde mohli majitelé bytů uložit své věci.

Jako benefit můžeme označit velikost bytu a jeho atypičnost. Navíc díky tomu, že se nacházíme doslova jen malý kousek od centra, budete mít vše potřebné na dosah (MŠ, ZŠ, obchodní centrum Ještěr, MHD - zastávka Frýdlantská...) včetně parku, který je hned vedle domu.

Byt bude k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

V případě zájmu můžu pomoci s financováním koupě hypotékou, a to díky dlouholeté spolupráci s několika nezávislými hypotečními specialisty.

Tak co říkáte, je to právě tento byt, na který jste čekali? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou.

pozn.: Protože mi Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Roman Mikita
Bc. Roman Mikita
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Roman Mikita
Bc. Roman Mikita
zobrazit telefon