Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Leona Šnajdarová

23 283 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 23 dny
Plocha užitná 50 m²
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti 1393
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ke koupi nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1, který je umístěný ve 3. patře zděného bytového domu na ul. Sýpka v Černých Polích v městské části Brno – sever.
Celková podlahová plocha bytu včetně příslušenství činí 47,92 m2 + balkon 2,4 m2. Z předsíně bytu se samostatně vstupuje do obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a na samostatnou toaletu. Menší ložnice je přístupná přes kuchyni. Vznikla rozdělením obytné kuchyně na dvě místnosti sádrokartonovou příčkou. Na kuchyni navazuje balkon s pěkným výhledem do zeleně vnitrobloku. Místnosti bytu mají výměry: obývací pokoj 18,6 m2, kuchyně 11 m2, ložnice 7 m2, předsíň 6,4 m2, koupelna 4 m2, toaleta 1 m2 a balkon 2,4 m2. Byt je orientován jihozápadním a severovýchodním směrem a je díky své poloze velmi dobře osvětlen. Sklepní prostory domu budou nyní rekonstruovány a k bytu bude přidělen nový prostorný sklep. K odpočinku je možné využívat společnou zahradu za domem.
V bytě je instalována kuchyňská linka se sporákem, koupelna je vybavena umyvadlem a větší vanou. Podlahy v pokojích a předsíni jsou parketové, v kuchyni je linoleum. Vytápění bytu je zajištěno plynovými kamny WAW, ohřev vody elektrickým boilerem. V bytě byly provedeny nové rozvody elektřiny a osazena plastová okna a dveře na balkon se žaluziemi.
V domě byly opraveny společné prostory vstupu a schodiště, dům má novou fasádu, je opravená střecha. Společenství vlastníků jednotek nesplácí žádný úvěr.
Měsíční platby za služby spojené s užíváním bytu (voda, fond oprav, společné výdaje domu) činí 2.257,- Kč za měsíc. Nad tyto platby je hrazena spotřeba elektřiny a plynu.
V domě se nachází pouze 10 bytových jednotek a je situován v širším centru města, nedaleko zastávky MHD, 5 minut jízdy od centra města. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost.
Na nemovitosti není žádné zástavní právo, v případě financování hypotečním úvěrem je nemovitost možné použít jako zástavu. Byt je nově vymalován a je ihned volný k nastěhování.
Pokud Vás tento byt zaujal, domluvte si se mnou osobní prohlídku. Zajištění hypotečního servisu na míru a další služby dle individuálních potřeb klienta jsou samozřejmostí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Leona Šnajdarová
Mgr. Leona Šnajdarová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Leona Šnajdarová
Mgr. Leona Šnajdarová
Telefon zobrazit telefon