Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 650 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně kompletních právních a realitních služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Vrba

15 479 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti LK147992
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 34 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení předevčírem
Plocha celková 34 m²
Patro 2.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 34 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte moderní bydlení v srdci Olomouce? Máme pro vás skvělou příležitost! Nabízíme k prodeji nádherný, světlý byt 1+kk o užitné ploše 34 m², který se nachází v novostavbě na Wolkerově ulici. Cena této nemovitosti je 3 650 000 Kč.

Co vám tento byt nabídne?

Novostavba: Byt je součástí moderního komplexu, který splňuje všechny současné požadavky na komfortní bydlení. Díky novostavbě si můžete být jisti, že zde nebudete mít starosti s rekonstrukcemi a opravami.

Praktické patro na spaní: Tento byt 1+kk má chytře řešený interiér s praktickým patrem na spaní, které maximálně využívá prostor a zároveň poskytuje soukromí a pohodlí.

Kuchyňská linka včetně spotřebičů: Kuchyňská linka je vybavena moderními spotřebiči, které vám usnadní každodenní vaření. Najdete zde vše potřebné - od lednice, přes troubu, varnou desku, až po myčku.

Prostorná komora: Byt disponuje také prostornou komorou, kde můžete ukládat vše, co potřebujete, a přitom si zachovat pořádek a čistotu v hlavním obytném prostoru.

Vynikající lokalita: Wolkerova ulice je jednou z nejlepších lokalit v Olomouci. V blízkosti naleznete všechny potřebné služby, obchody, restaurace, kavárny, ale i parky a kulturní zařízení. Díky skvělé dostupnosti je toto místo ideální jak pro jednotlivce, tak pro mladé páry.

Proč si vybrat právě tento byt?

Byt na Wolkerově ulici je skutečně jedinečný. Spojuje moderní design s praktickými řešeními, což ocení každý, kdo hledá pohodlné a stylové bydlení. Navíc díky vynikající lokalitě budete mít vše potřebné na dosah ruky. Ať už pracujete v Olomouci nebo dojíždíte, skvělá dopravní dostupnost vám ušetří spoustu času.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám byt ukážeme a zodpovíme veškeré vaše dotazy. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči, že tento byt je tím pravým místem, které hledáte.

Těšíme se na vás!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Vrba

Nemovitost nabízí

 Radek Vrba
Radek Vrba
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti