Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

od 4 413 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Další
Nemovitost nabízí
Ekospol a.s.

Základní informace

Vloženo před 12 dny
Stránky projektu www
Volných nemovitostí 2

Popis developerského projektu

Ekocity Hostivař je jedinečný projekt rezidenčního bydlení ve vyhledávané lokalitě pražské Hostivaře s výbornou dopravní dostupností a v docházkové vzdálenosti od přírodního parku Hostivař-Záběhlice s Hostivařskou přehradou. Samozřejmostí je plná občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti.

Moderní nízkoenergetický bytový dům C nabízí celkem 190 jednotek dispozic 1+kk až 3+kk s balkony, terasami či předzahrádkami. Možnost parkování na krytých parkovacích stáních či venku přímo u domů. Tento projekt je díky své neopakovatelné ceně vhodný nejen pro jednotlivce či mladé rodiny, ale také jako výborná investiční příležitost.

Unikátní možnosti vyžití: Ekocity Hostivař se nachází v blízkosti rozlehlého lesoparku s vodní nádrží sloužící ke koupání i dalším vodním sportům včetně vodního vleku.

Kompletní občanská vybavenost: Mateřská škola přímo v areálu. Restaurace, základní škola, lékárna, pošta a mnoho obchodů přímo v místě.

Vynikající dopravní dostupnost: Zastávka autobusu přímo u projektu, 9 minut MHD na metro A – Skalka, Nádraží Praha Hostivař jen 5 minut pěšky, 14 minut vlakem na Hlavní nádraží, 5 minut autem na Pražský okruh.

Lokalita:

Pražská Hostivař spojuje skvělou dopravní dostupnost do centra s klidnou lokalitou plnou zeleně, sportovního vyžití a skvělé občanské vybavenosti. Projekt Ekocity Hostivař se nachází přímo u autobusové zastávky a jen pár minut chůze od vlakového nádraží Praha - Hostivař. U něj najdeme retenční nádrž se zalesněným okolím, které je oblíbeným místem pro procházky i aktivní pohyb. Pražská část Hostivař je atraktivní také díky rozlehlému lesoparku a vodní nádrži sloužící ke koupání a dalším vodním sportům včetně vodního vleku. Vyhledávané jsou hlavně zdejší písčité pláže, dětská hřiště či rozsáhlá síť cyklostezek.

V okolí bytového areálu jsou mateřské, základní a střední školy, ordinace lékařů, veterinární stanice, plavecký areál, sportovní haly, obchodní centrum či golfové hřiště. Hostivař je tak ideální bydlení pro rodiny s dětmi i aktivní sportovce. Všichni zde naleznou mnoho možností, jak trávit volný čas.



Nabízené nemovitosti developerského projektu

Poloha na mapě