Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

15 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + zálohy na služby 3500 Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 10 dny
Plocha zastavěná 110 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 12137
Plocha užitná 55 m²

Popis nemovitosti

Chcete bydlet v rodinném domě blízko Ostravy a přitom v krásné lokalitě jen kousíček od lázní Sanatoria Klimkovice? Máme pro Vás tu správnou adresu- Klimkovice Hýlov. Exkluzivně Vám nabízíme pronájem plně zařízeného moderního rodinného domu typu bungalov, který je dispozičně řešen jako 2+kk s plochou 55m2 a s terasou o velikosti 3x3m. Jedná se o 1/2 rodinného domu (levá část domu) se samostatným vchodem a privátní terasou. Tento dům se nachází v areálu, který je tvořen třemi rodinnými domy, které jsou oploceny a mají společnou zahradu a vjezd přes elektrickou bránu. K této bytové jednotce náleží 2 parkovací stáni. Obývací pokoj s kuchyní je moderně zařízen a velmi prakticky rozvržen a dekorován. V obývací části se můžete těšit na tmavou sedačku, konferenční stůl, obývací stěnu, TV i bio krb. Z obývacího pokoje je vchod na terasu, kde se dá od jara do podzimu relaxovat, grilovat a užívat si veškerého komfortu, které bydlení v tomto rodinném domě skýtá. Kuchyňský kout je plně vybaven nejen spotřebiči (plynový sporák, elektrická trouba, digestoř, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), ale také nádobím, hrnci, příbory. Součástí je i jídelní stůl se židlemi. V útulné ložnici je velká manželská postel, noční stolky s lampičkami a velká šatní skříň s trezorem. Koupelna s WC a sprchový kout, koupelnový nábytek i pračka. Interiér domu je velmi hezky nasvětlen kombinací bodovek a hlavních světel. Na podlahách jsou plovoucí podlahy a dlažba. Dům má kombinované topení podlahové a radiátory (plynový kotel). Nechybí zde ani zabezpečovací zařízení a zvuková izolace.
Měsíční nájem činí 15.000Kč + zálohy na služby cca 3.500,-Kč/měsíčně (voda, stočné, plyn, elektřina). Celkem nájem včetně služeb činí 18.500,-Kč/měsíčně. V ceně služeb nejsou poplatky za internet (300,-Kč/měsíčně), za odvoz odpadu, za rozhlas a televizi (175,-Kč/měsíčně). V ceně nájmu je údržba zahrady, sekání trávníku. Vratná kauce 30.000,-Kč + provize RK (15.000,-Kč plus DPH).
Pokud hledáte dům s dojezdem do centra Ostravy za prací, kulturou, nákupy, lékařem a úřady do 10 minut jste na správném místě. V okolí domu je potřebná občanská vybavenost, ale zároveň venkovský klid a pohoda uprostřed přírody.
Dům je k dispozici od 1.6.2024. Prohlídky po dohodě možné ihned.
Bližší informace Vám rádi sdělíme telefonicky nebo osobně na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Adam Kauer

Nemovitost nabízí

 Adam Kauer
Adam Kauer
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit