Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

37 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky, včetně DPH
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Adam Kvasnička

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Skeletová
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 100 m²
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 4.
ID nemovitosti N6917
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu byt v dispozici 3+kk o užitné ploše 100 m2 se dvěma terasami v novostavbě developerského projektu Zelené Město 3, v klidné lokalitě Praha 9 – Hrdlořezy obklopené zelení. Byt je situován v pátém podlaží rezidenčního domu s výtahem. K bytu náleží dvě garážová stání a sklep.

Dispozice nabízí vstupní chodbu, prostorný obývací pokoj, dvě ložnice, koupelnu s vanou, dvojumyvadlem a toaletou, koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou a komoru. Součástí jsou dvě terasy s výhledy do okolní zeleně.

Tento byt se vyznačuje příznivým uspořádáním místností, které přispívá k jeho vynikajícímu prostorovému využití. Jednotlivé pokoje jsou propojené tak, aby poskytovaly co nejvíce pohodlí a soukromí. V celém bytě byl kladen důraz na kvalitní provedení a použití prvotřídních materiálů. Dřevěné podlahy, kvalitní dlažba a sanita.

Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost. Skvělá dopravní dostupnost jak autem, tak MHD. Zastávka Spojovací je vzdálena jen několik kroků od domu. V okolí se nachází park Třešňovka, Malešický les a několik sportovišť. Tato lokalita je tedy ideální pro ty, kteří hledají bydlení s dobrou dostupností do centra a zároveň s možností relaxace v blízkých parcích.

Byt bude pronajímán včetně interiéru. Pro více informací kontaktujte makléře.

K dispozici od 01.06.2024.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (211)
small left
small right