Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 240 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

  • cena je uvedena včetně úschovy financí v advokátní kanceláři, právního servisu a provize

27 381 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 10 dny
Plocha zastavěná 150 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 12082
Plocha užitná 85 m²

Popis nemovitosti

Vítejte v Petřvaldu u Karviné, kde vám chci představit možnost realizovat váš sen o bydlení v novém rodinném bungalovu.

Rezidence Ráčkova je prestižní developerský projekt, který nabízí 7 moderních rodinných domů. S výstavbou se můžete těšit na klidovou zónu s vynikající dostupností do měst Ostravy, Havířova, Orlové, či Karviné.

Každý bungalov je postaven s důrazem na nízkoenergetický standard třídy A, což vám zaručí nízké provozní náklady a ekologický životní styl. Pórobetonové tvárnicové konstrukce znamenají dlouhodobou kvalitu a trvanlivost vašeho nového domova.

Praktická dispozice 4 + kk s užitkovou plochou 85 m2 a pozemkem o výměře v průměru 880 m2 poskytují ideální prostor pro váš život.

A co víc? Cena zahrnuje kompletní vybavení od přípojek až po tepelné čerpadlo s možností individuálního dokončení dle vašich přání.

Projdeme si nyní, co všechno dokonale bydlení v rezidenci ráčkova zahrnuje. Velkorysý obývací prostor s integrovaným kuchyňským koutem je ideální pro společné chvíle s rodinou a přáteli. Světle a prostorné pokoje nabízejí krásný výhled do zeleně zatímco moderní koupelna spojuje funkčnost s estetikou. A nezapomeňte, máte možnost vybrat si terasu, krb či rekuperací pro váš dokonalý komfort.

Lokalita Petřvaldu u Karviné je synonymem pro klidný a příjemný rodinný život. Rychlý dojezd do centra Ostravy, kompletní občanská vybavenost v dosahu a MHD zastávka a jen 2 minuty chůze od domu, to vše zvyšuje atraktivitu této oblasti.

Finanční investice u tohoto domu je srovnatelná s koupí městského bytu. A pokud máte obavy s financováním, nechte je za dveřmi. Rádi vám s financováním pomůžeme.

Nenechte si ujít šanci na život v novostavbě, kde se pohoda a soukromí snoubí s výbornou dostupností a kompletní vybaveností.

Vaši novou adresu v rezidenci ráčkova si můžete zarezervovat už dnes. Těším se na Vaši odpověď a na možnost uvítat vás v komunitě šťastných majitelů.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right