Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Aleš Zemek
1 hlas

24 134 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 388331
Plocha obytná 212 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 165 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 106 m²

Popis nemovitosti

Hledáte bydlení na venkově v klidném prostředí, ale s dobrou dostupností do Mladé Boleslavi? Potřebujete okamžitě bydlet? Nebo jste připraveni zahájit modernizaci či rekosntrukci domu podle svých představ?

Nabízíme Vám k prodeji starší rodinný dům před rekonstrukcí o zastavěné ploše 106 m2 nacházející se v malé obci Obora části obce Obrubce na Mladoboleslavsku. Obora se nachází asi půl kilometru západně od Obrubcí. Na západní okraj Mladé Boleslavi je to po silnici č. 16 pouhých 10 km a na dojíždění za prací do města je to odtud tedy velice blízko.

Lokalita:
Obora - Obrubce je klidná a krásná část obce, obklopena přírodou a zelení. Lokalita nabízí ideální podmínky pro rodinné bydlení, relaxaci i aktivní odpočinek. Výborná dostupnost do Mladé Boleslavi, která je vzdálená jen několik minut jízdy autem a zároveň poskytuje veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů a zdravotnických zařízení.

Dovolujeme si zdvořile požádat o první kontakt vyplněním odpovědního formuláře a my se Vám co možná nejdříve ozveme pro domluvení dalšího postupu případně termínu prohlídky. Děkujeme.

Středně velký dům stojí na okraji původní zástavby, na kterou postupně navazuje výstavba nová. Oplocený pozemek má celkovou výměru 2.498 m2 (včetně zastavěné plochy), což nabízí dostatek soukromí a prostoru (pozemky parc. č. St. 107 a 779/3). V zahradě jsou ovocné stromy a její část je využívána také jako užitková se záhony. Na samotný dům a jeho obytnou část navazuje hospodářská budova se stodolou, dílnou a garáží. Pro budoucí majitele zůstává v zahradě možnost realizace vlastních nápadů a přání. Případně lze uvažovat rovněž o zvětšení domu a jeho obytné plochy.

Dům samotný je sice okamžitě obyvatelný, do budoucna však bude potřebovat modernizaci či rekonstrukci. Momentálně v domě není ústřední vytápění, pouze lokální kamna na dřevo.

Dům je napojen na obecní vodovod a elektřinu. Odpadní vody jsou svedeny do vlastního septiku, přičemž lze uvažovat o napojení na obecní kanalizace, která se nachází v komunikaci nedaleko od domu.

Jen pár minut chůze od domu je autobusová zastávka v Obrubcích, kde je rovněž Obecní úřad, dětské hřiště, obchod i hospůdka.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
zobrazit telefon