Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 995 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Linda Lysická

13 142 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 222869
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha nebytová 21 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 290 m²
Plocha zastavěná 220 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 290 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Pokud jste milovníky přírody, či chovatelé nejen domácích zvířat, máte velkou rodinu nebo záměr skloubit bydlení a pracovní činnost, je tato nemovitost určená právě pro Vás.

Ve výhradním zastoupení majitelky Vám zprostředkuji koupi této nemovitosti s bohatým zázemím a pozemkem o celkové ploše 2228 m2 v podhůří Jeseníků v malebné obci Janov.
Dům je z roku 1993, je v dobrém technickém stavu, střecha, rozvody elektřiny, vody i odpadů jsou původní, před 13 lety byly vyměněny okna za plastová. Do domu se dostanete přes zastřešenou verandu, která navazuje na předsíň s úložnými prostory, z níž je vstup do sklepa a do 1. podlaží, které je rozděleno na technickou a obytnou část. V technické části je koupelna s vyzděnou vanou a umyvadlem, samostatné WC a vstup do garáže s dílnou.
Dominantou obytné části je prostorná hala s krbem, z níž je vstup do obývacího pokoje, kuchyně, ve které je zánovní kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, dále vstup na zastřešenou terasu a schodiště, po kterém se dostanete do 2. podlaží. Zde se nachází 3 samostatné ložnice, jedna s šatnou. Dále pokoj s menším kuchyňským koutem a obývací částí, který navazuje na další ložnici. Také v tomto podlaží je samostatná toaleta a koupelna s vanou, umyvadlem i velkým sprchovým koutem. Z chodby je dále vstup na půdu, kde jsou úložné prostory.
Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva s rozvody do ústředního topení, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, odpad řešen žumpou, voda z obecního řádu. K domu náleží oplocená zahrada se vzrostlými stromy a keři. Na zahradě je bývalá hospodářská budova, která slouží jako druhá garáž s úložným podkrovím. V zadní části domu je prostorná terasa s dřevěnou pergolou, pro příjemný relax i rodinné grilování. Zahrada je dostatečně rozlehlá a prostorná jak k vybudování bazénu, tak pěstování ovoce i zeleniny, či chovu zvířat. U domu je také dostatek místa pro parkování několika aut, další možnost parkování v garáži s elektricky ovládanými vraty.
Příjezd k domu je po obecní asfaltové komunikaci, v blízkosti autobusová zastávka, v obci je obchod, místní úřad s kulturním zázemím, pošta. V sousedním Jindřichově je mateřská i základní škola, zdravotní středisko, obchody, služby a také vlaková stanice.
Janov je skvělým místem pro trvalé bydlení, ale také velmi oblíbeným místem pro rekreaci, a to nejen díky krásné přírodě a dostupnosti lyžařských vleků, ale také díky výborné dopravní dostupnosti - okresní město Bruntál je vzdáleno 50 km, krajské město Ostrava 85 km, Zlaté Hory 10 km, Krnov i Jeseník 30 km.
S vyřízením financování Vám rádi pomohou naši finanční specialisté.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right