Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 749 000 Kč

D

Méně úsporná

  • vč. provize, vč. právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Kolek

16 450 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 1075-xxx-2153740095
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 67 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 67 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení si Vám dovoluji nabídnout tento moderně řešený byt o dispozici 3+kk a výměře 67.5 m2, v nově vzniklém bytovém domě, v obci Velké Hoštice. Bytová jednotka se nachází v přízemí dvoupatrového domu celkem o 6 bytech. Samotný dům prošel zdařilou rekonstrukcí v roce 2023, kde došlo k výměně a modernizaci všech konstrukcí, od základu, až po střechu. Dům je zateplen, má izolační plastová okna, novou střechu, novou krytinu, nové podlahy, elektroinstalaci, instalaci vody a kanalizace, novou kotelnu aj...

Bytová jednotka nabízí ideální řešení pro rodiny s dětmi, ale i pro ostatní zájemce, kteří kladou důraz na klid v okolí parku a přírody, na dobrou dostupnost do přilehlých měst a požadují bydlení, do kterého nebudou muset investovat s ohledem na rozsáhlou modernizaci a rekonstrukci. V areálu bytového domu je možnost koupit i nově vybudovanou garáž o výměře 25 m2 s elektrickými vraty, která je napojena na elektro a má také přípravu pro nabíjení elektromobilů. Garáž nabídne dostatek prostoru pro parkování a také malou dílnu, či úložný prostor. Cena garážové jednotky je 550.000 Kč

Při vstupu do bytu se nacházíme v chodbě, kde máte možnost vstoupit do 3 neprůchozích pokojů, či koupelny s WC. Pokoje jsou prostorné a nabízejí dostatek světla. Dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyňským koutem, kde se nachází moderní na míru řešená kuchyňská linka v dekoru bílá/dekor dubového dřeva s veškerými vestavnými spotřebiči (indukční varná deska, kombinovaná lednice s mrazákem, vestavná myčka, mikrovlnná a pečící trouba). Místnost nabízí prostor pro obývací pokoj a jídelnu v jednom. V dalším pokoji se nacházíme v ložnici, která je situovaná na východ a zajišťuje ideální podmínky pro spánek. Místnost je dostatečně prostorná pro zabudování vestavné skříně po celé délce stěny, prostor pro manželskou postel a ještě také TV s televizní komodou. V koupelně, která je menšího rozměru je vše dobře dispozičně umístěno tak, aby dodala útulný vjem a poskytla vše potřebné.

Velkou výhodou je teplovodní podlahové vytápění v celém bytě, které rovnoměrně a úsporně vytápí prostor. S ohledem na komplexní rekonstrukci domu jsou náklady na vytápění velmi nízké. Podlahová krytina v bytu je řešena jako laminátová v dekoru světlého dubu a v tomto duchu je také slazena kuchyňská linka a koupelna. Každá obytná místnost nabízí připojení na Data a TV anténu. Pro zajištění maximálního komfortu jsou v obývacím pokoji a pokoji instalovány externí elektrické žaluzie na dálkové ovládání, které jsou v ceně.

Bydlení má atraktivní polohu, je bez jakýchkoliv dalších investic a má perfektní napojení na město Opavu a Kravaře ať už pomocí cyklostezky, nebo autem v dostupnosti do 5 minut.

Pokud Vás tato nabídka oslovila, kontaktujte mne ještě dnes a sjednejte si prohlídku. Financování nemovitosti Vám pomůžeme zajistit v rámci našeho domu s nejlepšími dostupnými podmínkami.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kolek
Michal Kolek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kolek
Michal Kolek
zobrazit telefon